knop-inloggen

Verkoop

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen wilt u graag duidelijkheid over de huidige waarde en verkooptijd. ZIJ heeft als strategie om een juiste balans tussen de vraagprijs en presentatie enerzijds en de promotie met gebruik van de nieuwe media anderzijds te realiseren,  met als resultaat: een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst en een zo laag mogelijke looptijd.  ZIJ komt graag bij u thuis voor een vrijblijvende servicegesprek waarin u kennis kunt maken met haar werkwijze.

Aankoop

ZIJ is van mening dat een huis geen aangeklede verzameling stenen is, maar een plek waar de bewoners ervan zich thuis voelen. Het is haar missie om mensen te helpen net dát huis te vinden dat helemaal bij hen past. Dat is een zoektocht die je samen onderneemt. Logisch, denkt u misschien. En dat is het ook. Toch laten mensen zich zelfs bij het nemen van zo’n belangrijke beslissing vaak afleiden van waar het echt om gaat, door onder andere té rationele overwegingen, een focus op de korte termijn (snel een huis nodig of snel geld nodig), door meningen van buitenstaanders of door een niet echt betrokken makelaar… ZIJ ziet wat u niet ziet en dat kan u geld besparen! 
Leuk huis gezien? Neem Zij is de makelaar een keer mee op proef!

 

 

Taxatie

Een taxatie geeft inzicht in de waarde van uw huis. De reden voor een taxatie kan variëren van de verkoop van uw woning, aankoop, de financiering of voor het oversluiten van uw  huidige hypotheek. ZIJ levert gevalideerde rapporten en werkt samen met het NWWI, het grootste validatie instituut van Nederland.  ZIJ zorgt voor een snelle afwikkeling van uw professionele taxatierapport.

 

Uit elkaar en de eigen woning

Als u uit elkaar gaat en nog een eigen huis heeft samen, zijn er nog heel wat beslissingen te nemen. Wie kan of wil in het huis blijven wonen, wat levert het huis op, ga ik kopen of huren? ZIJ kan u hierin bijstaan samen met onafhankelijke partijen als een mediator en financieel adviseur. Zo verloopt uw scheiding met minder zorgen en frustraties, met méér rust en overzicht én een besparing van tijd en geld.

 

Verhuizen of verbouwen?

Gezinsuitbreiding, veranderende eisen aan uw huis of wanneer u minder valide geworden bent, kunnen een reden zijn om kritisch naar uw huidige huis te kijken. 
Bij verbouwplannen krijgt u inzicht in de waarde voor en na verbouw. Voor aangepast wonen kan een zorgkamer of mantelzorgwoning een oplossing bieden.  ZIJ adviseert u in uw huidige specifieke woonwensen zodat u een goede basis heeft voor het nemen van de juiste beslissing.

 

Huis langer dan een jaar te koop?

Voor huizen die al langer te koop staan wordt op verschillende onderdelen gekeken of en waar verbeterpunten zijn.
Is de huidige vraagprijs reëel en de presentatie representatief. Middelen die potentiële kopers kunnen inspireren en hun beleving kunnen vergroten zijn Styleswitch en een professionele huisfilm.  Wilt u ook een ‘verkoop-APK’ van uw huis?

 

 

WOZ en erfbelasting

De WOZ vormt de basis voor de onroerende zaakbelasting, inkomstenbelasting (eigen woningforfait), waterschapsheffing en successiewet. Twijfelt u over de hoogte van uw WOZ? Bereken hier uw voordeel met de woz-calculator. Ook benieuwd of uw WOZ wel klopt?