knop-inloggen

Jolanda Vogelzang

NVM-Makelaar/Taxateur o.z. (gecertificeerd) - ZIJ is de makelaar


In 1990 maakt ze kennis met de veelzijdigheid van het marketing vak en psychologie en vindt dat prachtig, want: “Ik mag doen wat ik leuk vind.” Het is ook in die periode dat ze zich realiseert dat het haar goed doet als ze anderen kan en mag helpen. In 1997 komt ze terecht op een makelaarskantoor in Joure. Met wat ze doet, mensen begeleiden bij de verkoop van hun huis en het juiste huis bij de juiste mensen vinden, maakt ze mensen blij. Wat is er mooier? Ze volgt alsnog een studie Makelaardij en kan mensen steeds beter adviseren. Als geen ander weet Jolanda wat er nodig is om je echt thuis te voelen.
In 2007 begint ze voor zichzelf, samen met Nico. Ze willen het anders doen dan anderen, geen kille benadering van de aan- of verkoop van huizen, maar een warme benadering van mensen met hun specifieke woonwensen. Ze bouwt  vol energie haar bedrijf, ZIJ is de makelaar, op met een aanpak die de mensen aanspreekt. Dat ze de juiste keuze heeft gemaakt blijkt wel uit de hoge waardering die mensen voor haar werk hebben.

 

Nico Vogelzang

No nonsens!

 

Nico heeft, na een lange tijd gewerkt te hebben in de telecommunicatie, in 2007 samen met Jolanda “ZIJ is de makelaar” opgestart. Hierbij vervult Nico de rol van back-office en doet de commerciele- en financiele afwikkelingen rondom het makelaarskantoor. Hij heeft een nuchtere kijk op het leven. Nico geeft  Jolanda feedback en ondersteunning binnen de dienstverlening, echter het echte makelen laat hij aan Jolanda over, immers ZIJ is de makelaar.

Wij houden van Friesland

 
Nico en Jolanda Vogelzang zijn echte ambassadeurs van Friesland. Nico is er geboren en Jolanda getogen. Zij genieten in het weekend vaak van de omgeving door lekker te touren door Gaasterland en bij het ‘Mirnser Klif’ een frisse neus te halen. In de zomer zijn ze vaak te vinden bij Paviljoen ‘De Potten’ alwaar er een prachtig uitzicht is over het Sneekermeer met in de verte Terherne. Beiden zijn opgegroeid in Sneek. In Joure wonen ze sinds 1993 met veel plezier. Het is er gemoedelijk en toch zijn alle voorzieningen aanwezig en dan ook gunstig gesitueerd t.o.v. de snelwegen A6 en A7.  Friesland heeft alles, bos en water én mooie vergezichten. En hoe fijn is het om in een sloepje de Friese Meren over te varen en mooie plekjes te ontdekken.

Onze partners!

ZIJ werkt samen met een team van fotografen en stylistes. Op deze manier is het mogelijk om de juiste 'match' te maken tussen de verschillende opdrachtgevers en huizen. Graag stelt ZIJ haar partners voor!

Jildau Kuipers van Jil Homestyling

 

Jildau Kuipers verzorgt verkoopstyling en heeft een verfrissende en creatieve kijk op alles wat met styling te maken heeft. Jil Homestyling onderscheidt zich in snelheid van handelen, ouderwetse service en een goed netwerk, zodat zij voor alle stylingsproblemen een passende oplossing kan bieden. Ook op het gebied van interieurstyling heeft zij haar vleugels uitgeslagen. Ze heeft al verschillende van onze opdrachtgevers naar volle tevredenheid geholpen. Ze wordt door Zij is de makelaar ingezet zowel als stylist als ook fotograaf. 

 

Kora van der Meer van Dekoration

 

Kora van der Meer van Dekoration is op en top stylist en verzorgt voor Zij is de makelaar het verkoopadvies en hands on styling tijdens de fotoshoot. Middels een restyling helpt ze uw woning optimaal te presenteren. Kora zal u niet alleen advies geven, maar zal gelijk aan de slag gaan in de te verkopen woning. Na de restyling zal er een fotoreportage gemaakt worden voor een optimale presentatie van uw woning. Belangrijk is om de potentiële koper een goed inzicht te geven in de mogelijkheid van de ruimten.Middels de Verkoop Styling wordt een zo aantrekkelijk mogelijke manier gevonden om deze ruimten te presenteren.

 

Sharita Vogelzang van Spottish

 

Sharita Vogelzang volgt de studie Communicatie & Multi Media Design aan de NHL te Leeuwarden. Onlangs heeft ze samen met een mede-student de CMD-awards gewonnen (2015) met hun project Oerkoepel. Binnen Zij is de makelaar is ze als grafisch ontwerper inmiddels verantwoordelijk voor het design van de website en bewaakte ze de huisstijl. Tevens verzorgt Sharita (samen met verkoopstyliste Kora van der Meer) de fotoshoot van woningen voor presentatie op Funda.