Wij helpen je graag verder

Wil je meer informatie over het verkopen of kopen van een huis of taxatie?  Stuur ons een bericht! Bellen mag natuurlijk ook: 06-53377608.

Zij is de Makelaar
  • Midstraat 24-26
  • 8501 AP Joure
  • 06-533 77 608
  • info@zijisdemakelaar.nl
  • KvK: 01107922

Wij houden van Friesland

Jolanda Vossen is een echte ambassadeurs van Friesland. Jolanda is er getogen en in het weekend geniet ze vaak van de omgeving door lekker te touren door Gaasterland en bij het ‘Mirnser Klif’ een frisse neus te halen. In de zomer is ze vaak te vinden bij Paviljoen ‘De Potten’ alwaar er een prachtig uitzicht is over het Sneekermeer met in de verte Terherne. Ze is opgegroeid in Sneek en woont sinds 1993 met veel plezier in Joure. In Joure is het erg gemoedelijk en toch zijn alle voorzieningen aanwezig. Het is ook gunstig gesitueerd t.o.v. de snelwegen A6 en A7. Friesland heeft alles; bos, water én mooie vergezichten. En hoe fijn is het om in een sloepje de Friese Meren over te varen en mooie plekjes te ontdekken.

Ontmoet het team achter Zij is de Makelaar

zij is de makelaar Sharita Vogelzang

Sharita Vogelzang
Spottish
Fotograaf & visual designer

fotograaf jildou zij is de makelaar

Jildou Kuipers
Jil Homestyling
Fotograaf & stylist

Jolanda Vossen
Zij is de Makelaar
Uw makelaar

Zij is de Makelaar gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy & Cookies

Akkoord