En dat doen we niet zomaar

Zij is de Makelaar is niet alleen een verkoopmakelaar, ze is ook een aankoopmakelaar. Dat betekent dat we je zowel bij de verkoop van je huis kunnen helpen als bij de aankoop van je nieuwe woning! Alle makelaars kunnen huizen taxeren, kopen of verkopen maar alleen Zij Is De Makelaar gaat de dialoog aan, verkent niet voor de hand liggende oplossingen en ze levert alle benodigde kennis. Ze gaat op zoek naar je echte behoeftes en begeleid je naar je (t)huis.

Zij is de makelaar icoon verkocht 2

Verkoop

Wanneer je overweegt om jouw huis te verkopen wil je graag duidelijkheid over de huidige waarde en verkooptijd. Wij hebben als strategie om een juiste balans te realiseren tussen enerzijds de vraagprijs en presentatie en anderzijds de promotie met gebruik van de social media. Met als resultaat: een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst en een zo kort mogelijke looptijd.  Wij komen graag bij je thuis voor een vrijblijvend servicegesprek waarin je kennis kunt maken met onze werkwijze.

Huis verkopen

Zij is de makelaar icoon verkocht

Aankoop

Wij zijn van mening dat een huis geen aangeklede verzameling stenen is, maar een plek waar de bewoners ervan zich thuis voelen. Het is onze missie om mensen te helpen net dát huis te vinden dat helemaal bij hen past. Dat is een zoektocht die je samen onderneemt. Toch laten mensen zich zelfs bij het nemen van zo’n belangrijke beslissing vaak afleiden van waar het echt om gaat, door onder andere té rationele overwegingen, een focus op de korte termijn, door meningen van buitenstaanders of door een niet echt betrokken makelaar… Wij zien wat jij niet ziet en dat kan jou geld besparen!

Huis kopen

Zij is de makelaar icoon houden van huis

Taxaties

Een taxatie geeft inzicht in de waarde van jouw huis. De reden voor een taxatie kan variëren van de verkoop van jouw woning, aankoop, de financiering of voor het oversluiten van je  huidige hypotheek. Wij leveren gevalideerde rapporten en werken samen met het NWWI, het grootste validatie instituut van Nederland en Taxateursunie.  Wij zorgen voor een snelle afwikkeling van jouw professionele taxatierapport.

Huis taxeren

Wij helpen je graag verder

Wil je meer informatie over het verkopen of kopen van een huis of taxatie?  Stuur ons een bericht! Bellen mag natuurlijk ook: 06-53377608.

Zij is de Makelaar
  • Midstraat 24-26
  • 8501 AP Joure
  • 06-533 77 608
  • info@zijisdemakelaar.nl
  • KvK: 01107922

Zij is de Makelaar gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy & Cookies

Akkoord