En die verkoop je niet zomaar

Een thuis waar je misschien al jarenlang met veel plezier gewoond hebt en veel energie in gestopt hebt om het je eigen te maken, dat verkoop je niet zomaar. De waarde van een huis wordt gewaardeerd op basis van feiten, referenties en een berekeningsformule. Echter de waarde wordt ook voor een groot deel bepaald door het gevoel van de mensen die er jarenlang hebben gewoond. Verkopen doen we daarom samen!

Zie wat andere mensen zoeken

We zijn meer dan verkoopmakelaar alleen, daarom bewandelen wij ook graag niet geijkte paden om koper en verkoper aan elkaar te koppelen. Dit doen wij o.a. door middel van onze kopersdatabase die wij inmiddels hebben opgebouwd. Niet alle bezichtigers worden kopers en vaak laten zij hun woonwensen bij ons achter. Hierdoor hebben wij goed in beeld welke kopers belangstelling hebben voor een bepaald huis. En wanneer wij met potentiële verkopers om de tafel zitten zullen deze ‘zoekers’ ook aan de orde komen. Ben jij van plan om je huis te verkopen en wil je graag weten wat andere mensen zoeken? Neem dan alvast een kijkje in ons aanbod ‘gezocht’.

Niet gevonden wat je zoekt?

Het kan uiteraard dat je niet hebt gevonden waarnaar je op zoek was. Graag helpen wij je verder op weg als je even contact met ons opneemt!

Contact opnemen

Zij is de Makelaar gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy & Cookies

Akkoord